Dette er absolutt den aller beste delen ved seksjonsferiene våre: maten! Tradisjonen tro spiser alle sammen på restaurant hver kveld, noe som tilslutt blir mange flotte måltider. Denne gangen slo seksjonsleder Liv virkelig på stortromma med 3-retters flere kvelder på restauranter fra alle verdens hjørner.

Lørdag kveld – fransk brasserie. And til hovedrett og is til dessert.

Søndag kveld ble det også fransk, men denne gangen 3 retter – salat med varm geitost, pasta med sjømat og sjokolademousse for min del.

Lunsj mandag – thai. Jeg hadde papayasalat som var litt for sterk, mens andre hadde pad thai og deilige supper.

Mandag kveld – indisk. Her bestilte vi heller mange av alle rettene på menyen vi hadde valgt, slik at vi kunne få smake på flere ting.

Kakaopause på tirsdag!

Tirsdag kveld – italiensk. Her hadde vi «bare» en rett, men denne holdt i haugevis! Alle hadde nydelige italienske retter, den ene så bedre ut enn den andre. Min spaghetti bolognese var himmelsk og jeg strødde parmesan så langt det holdt.

Onsdag/siste kveld – spansk slakterbar. Her spiste jeg serranoskinke, tartar (for første gang!) og en sjokoladedessert før kaffen til slutt.

Hotellfrokosten besto i ekte fransk ånd av sjokoladefrokostblanding, nystekte baguetter med smør og syltetøy, juice, varm kakao og pain au chocolat… Trenger jeg si at jeg føler meg mett nok for et par uker?